Skip to content

Flere glade nyheder

7. april 2011
by

Da Manden i sidste uge var i den store by kunne han fortælle Damen to glædelige nyheder – at Gademode endeligt havde lukket og slukket og at en stor del af den skjulte statsstøtte til et kulturelt foretagende som både Manden og Damen har og er en del af er taget væk.

Men nu er der lige så gode nyheder. 00’er-Århusfænomenet Emmerys er gået i betalingsstandsning. Det er naturligvis sket som en følge af al for stor ekspansion i den store by, men tiden er måske heller ikke til 1.000.000kroners brød der alligevel ikke er en 1.000.000 værd.

Den enes død, den måske andens brød.

Manden havde gået med tanken i et par dage siden han så Oi Pollois Deck Out med mr. Trickett som The Loafer.

Manden har tænkt på at starte en meget underspillet bagergeschæft – dvs. han vil hoppe “on the ‘artisan breadmakers’ bandwagon and operates like a Victorian bakery. He travels the streets with all manner of wholemeal treats for sale.”

Selv om Manden synes mr. Tricketts taske er ret lækker er den ikke stor nok – han vil tro at hans taske skal kunne rumme ti femten brød – mere skal det ikke være. For Manden vil lave bageriet uden investeringer, blot det han kan lave i hans eget køkken. På den måde bliver det en geschæft der kan forlades i en håndevending. Og sådan kan Manden bedst lide det.

Altså, Manden tænker på at bage en ordenlig omgang brød en gang imellem, putte dem i en stor taske og så gå en tur gennem byen og sælge brødet til de der er brødflove. Det skal nok være muligt at tjene en dagsløn inden det bliver middag.

Reklamer
2 kommentarer leave one →
  1. 7. april 2011 09:41

    Damen håber, at manden også vil overveje at indoptage kanelsnegle med marsipan og rigtig chokolade (istedet for vammel glasur) i sit repetoire… Det er nemlig det eneste damen vil savne fra emmerys

  2. Manden permalink*
    7. april 2011 10:27

    Manden har ikke tænkt sig at gå Emmerys i bedene – men en kanelsnegl i ny og næ kan der vel godt komme i sækken. Og Manden er også begyndt at benytte ren chokolade på sneglene. det letteste er at knække chokoladen i små stykker og lægge dem på sneglene lige når de kommer ud af ovnen – så smelter den og den kan let og elegant glattes ud over sneglen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: