Hop til indhold

Om

Damen og manden havde engang en blog, der hed Værelset. . Det hed den, fordi de sammen med den anden damen og verdens flinkeste mand havde et værelse på kasernen (de æstetiske fag på Aarhus Universitet.) Godt nok delte de også værelset med nogle andre – men altså på værelset skrev damen speciale – og det gjorde den anden damen og verdens flinkeste mand også. Manden var ikke gået i gang med sit speciale endnu, så han studerede der bare.

Hver torsdag morgen klokken 8 sharp holdt værelset morgenmadsklub i kunsthistorieinstituttets køkken. Her samledes gode folk til rigtig god morgenmad. Alle havde gode ting under armen og manden kom med dampende brød i muleposen.

Når det var godt vejr, blev der lunchet på plænen og spille freesbee… det var så hyggeligt… alt imens damens speciale blev færdigt og fine ting blev diskuteret.

På et tidspunkt flyttede damen til den store by og manden blev også færdig med sit speciale. Altså slut med værelset og goddag til kontorer… derfor var detbestemt også på tide med en ny blog: Kontor Kontoret.
Det handler mest af alt om god smag.

No comments yet

Skriv en kommentar