Hop til indhold

Mandens manglende erkendelse og erkendelsens ankomst

1. juli 2011
by

Manden burde skulle kunne måske snart erkende at han ikke har et helt sundt forhold til det engelske tøjmærke Barbour. I dag modtog han fra hans ynglingsbutik, Oi Polloi i Manchester, en Wessex Jacket fordi han faktisk ikke havde en parkacoat i hans jakke/frakkesamling. Oi Polloi er allerede begyndt at sælge Barbours efterårstøj  inden Barbour selv har offentliggjort det forestående efterår og kommende vinteres jakker og frakker.

Det er jo ikke fordi Manden mangler oilskin-jakker og måske endnu mindre mangler han jakker i grønne nuancer, men når der kommer en sådan sag kan Manden ikke sidde det overhør.

Manden troede at Wessex Jacketen var en normal Barbour i deres kraftigste oilskin, men det viser sig at jakken oven i købet er vinterforet. Den er på alle mulige måder helt fantastisk, fra den orange tweed i hætten og på lommeklapperne til de fine strammebånd der sidder alle de rigtige steder og kan forme jakken så den passer.

Manden begyndte dette blogindlæg med at gøre klart at han måske ikke havde et særligt sundt forhold til Barbour, men han må efter skrivningen erkende at et usundt forhold til Barbour ville være ikke at købe deres ualmindelige lækre jakker.

Reklamer
No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: