Hop til indhold

Mandens genvordigheder

19. maj 2011
by

Manden er aldeles ikke sig selv i øjeblikket. Han er frataget de to allerkærligste ting han ejer, hans cykel og hans iPhone. Hans gamle cykel er næsten kaput, den kan ikke længere køre op af bakker og er derfor næste ubrugelig i den lille by – hans nye cykel er endnu ikke nået frem til cykelhandleren så nu er manden de facto cykelløs og det er forfærdeligt.

iPhonen er sendt til reparation da jackstikket er i udu og dens evne til softwareopdatering er fløjet til et andet sted. Manden er i stedet udstyret med en lånetelefon, en Nokia, hvis udseende og funktioner har fået Manden til at hade den ganske finske nation – fy for satan noget lort.

Som trøst, midt i alt elendigheden, gik Manden denne formiddag ned til Street Coffe for at drukne sorgerne i god kaffe og til de sært opløftende toner fra Velvet Underground drak han først en og så en anden kaffe og blev dermed udstyret med en ordenlig omgang koffeinsved der nok skal følge ham resten af dagen.

Billedet herover er medsat i ren trods mod virkeligheden. Det er et billede taget med Mandens iPhone engang de to var ude og gå en tur – åhhh, det var tiden dengang Manden og iPhonen gik raske turer ud i det danske forår og hyggede sig med at tage billeder og tjekke mails og se på byvejret og NYT og altmuligt godt.

Reklamer
No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: