Skip to content

Manden finder ingen grund til at beklage sig

18. april 2011
by

Manden har lige opdaget endnu en meget stor fordel ved hans nye lejlighed. Aftenssolen buldre ind gennem hans store dobbeltopslåede stuevindue så han kan sidde solbrillebeklædt på den meget brede vindueskarm og slikke sol mens han ordner dagens gerning på sin mac. At det uden tvivl stinker af kreativ klasse og pis og lort forminsker ikke hans glæde – den er stadig så stor at det halve kunne være nok.

Men hvorfor sidder Manden der i aftenssolen? Det gør han fordi han ville skrive et par betragtninger over den sidste tids serieseening. Som Damen allerede ved har Manden set et par sæsoner af Mad Men – ok, men også kun det. Afsindigt godt lavet, men Manden blev ikke begejstret.

I går (gen)så han BBC’s Pride and Prejudice og luk røven hvor blev han begejstret.

Og hvilke betragtninger vil Manden så klistre på den tv-serie, betragtninger der ikke allerede er klistret på den 100-vis af gange. Manden vil i virkeligheden ikke klistre en eneste betragtning på serien udover en enkelt kold konstatering: Se, det er tv.

Reklamer
One Comment leave one →
  1. 18. april 2011 19:09

    Damen er utrolig glad for mandens genaktualisering af Stolthed og Fordom, som damen har været utrolig begejstret for siden hun var fjorten eller deromkring.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: