Hop til indhold

Sommer og sandaler

12. april 2011
by

Manden har netop gået Damen i bedene og købt ind hos Duckfeet. Han har i lang tid måske godt kunne lide Acnes herrersandaler.

“Måske” fordi der var et eller andet med sålen, eller mere korrekt, fordi der var et eller andet med den manglende sål. Ideen er flot, men noget mangler og det der mangler er sålen – er Manden kommet frem til.

Og så er det at Duckfeet har lavet de her ret flotte sandaler, har sikker lavet dem allerede inden Acne overhovedet blev udtænkt som svensk og skandinavisk überstil, og ikke mindst – formenligt lavet i en kvalitet der får Acnes sandaler til at gå op i limningerne eller syningerne eller hvad faen Acnes sandaler er holdt sammen af.

Så nu er de her overstående sandaler på vej til Manden hvilket betyder at han begynder at længes efter brandvarme sommereftermiddage med lette chinos og luftige skjorter og bare tær i sandaler og hans spritnye stamkaffested StreetCoffes kaffe eller måske blot en koldbrygget iskaffe som Manden som følge af gårsdagens forårsvejr satte til at koldbrygge i går og som nu bare står i en flaske i køleskabet og venter på at det her forbandede 8 graders regn-og-rusk forsvinder så der kan blive sandalvejr.

Reklamer
No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: