Skip to content

Sådan et typisk…

21. februar 2011
by

Manden har ofte brugte vendingen “et typisk kunsthistorikerpar”
og damen har altid tænkt/sagt nåh ja sådan et helt typisk et ud af 1000 helt klicheagtige par… der er jo ligesom ikke rigtig så mange af dem… men derfor kan manden jo godt have helt ret i at man godt kan være helt typisk og klicheagtig…selvom der ikke rigtig er så mange andre af slagsen.

Det kom damen til at tænke, da hun læste det meget lange interview med de der the sart og mm Doré…
og da hun så begyndte at skrive på det her indlæg, kom hun i tanke om Bjørk og Barney. De er så meget typisk, at de selvfølgelig også er et par…

Og så kom hun til at tænke lidt over, hvad denne blog egentlig handler om … og måske handler den mere end noget andet om ting der er typiske inden for helt særlige afgrænsede fænomener… altså afgrænset i form af god stil og nogle helt uomtvistlige retningslinjer, som bare er der… og som damen og manden burde kunne skrive/fotografere en international cofeetablebog om… eller noget…

For hvordan kunne man ellers have en blog med kategorier som skabt for … hvis ikke det var fordi at man var helt og aldeles typisk…

( og så ved damen godt, at lige præcis Bjørk falder lidt udenfor fællesmængden af damen og mandens definitioner af god stil… men damen kan altså rigtig gost lide hende og nærmest endnu bedre Barney…)

Reklamer
One Comment leave one →
 1. Manden permalink*
  21. februar 2011 15:49

  Tjaaa, Manden bryder sig ikke om Bjørk og Barney har aldrig fanget hans interesse. Og hvad angår interviewet indeholder det dette glimrende citat:
  “The thing that is really different from street style that came before is that it always seemed like they were trying to find the really different thing, find the crazy people and take a picture,” says Schuman. “I’d take a picture of a guy in a suit, and people would say, ‘That’s not street style,’ and I say, ‘But he was on the street!’ There’s much more subtlety on my blog than on other blogs.”
  Og hvor vil Manden hen med det? Tjaaa, skriver han igen… han ved ikke rigtig hvor han vil hen. Mest af alt tænker han på hvad den her blog egentligt går ud på og han ved det ikke helt. Pæne ting, velsagtens, men der er også meget andet end pæne ting herinde. Manden ville gerne at den kun handlede om pæne ting, men Jjjjound handler om pæne ting, 1000-vis af andre blogs handler om pæne ting. Og kunne Manden og Damen komme med noget pænt der ikke allerede er samlet af andre?
  Men hvad med at prøve det – i et stykke tid kun pæne ting.
  Manden vil finde en pæn ting med det samme og oploade den.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: