Skip to content

Herfra mod tyndere frakker

23. januar 2011
by

Det er ingenting og ikke noget der burde sætte noget-som-helst i gang hos Manden, men da han i går gik tur på den nordre kirkegård i den lille by fik han øje på de her små spirrevipper under en busk.

Manden var iført ulden strikketrøje, ulden pea coat, hue, dobbelte handsker, halstørklæde og støvler der kunne bringe ham til Vladivostok uden en eneste forfrysning. Og så var der pludseligt de små planter, vintergækker, erantis, hva faen ved jeg, men de var der om alle omstændigheder og de pegede frem til en tid med tyndere frakker og jakker.

Manden glæder sig altid i det sene efterår til at finde uldfrakker frem, glæder sig til at fylde lag på lag af uld og sager på kroppen i takt med vinterens ankomst – men lige så meget som Manden glæder sig til det i efteråret glæder han sig til at skrælle lag på lag af uld og sager af kroppen når der begynder at komme sprækker i vinteren.

Tænk at man inden for den næste halvanden måned måske kan nøjes med en trenchcoat og et tyndt halstørklæde eller en fløjlsjakke og et tykt halstørklæde.

Manden glæder sig.

Reklamer
One Comment leave one →
  1. 24. januar 2011 14:21

    Damen kan kun sidde og tænke, at Burberryfrakken virkelig burde være blevet syet om!!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: