Skip to content

Streetstyle goes classic

16. november 2010
by

Manden har i den seneste tid især tænkt på Tintin som en mand med en meget skarp stil. Ualmindelig simpel, men det kan formenligt ikke gøres bedre. Det er naturligvis ikke alle der kan trække i et par plus fours, men kunne man ville det hele gå o.p op.

Som hvid mand i resten af verden har Tintin også den tilpasse afslappede facon så en tropehjelm ikke virker anstødelig. Den kan bæres, hvis den bæres med naturlighed.

Og Tintin forfalder ikke til kortærmede skjorter, han brætter dem op og holder dem i skak med et blåt slips. En naturlig klædning når der skal læses bøger.

Plus fours er også fine til traveturer i det allerhøjeste. Kombineret med støvler og tykke røde sokker + en anorak + en hat og snebriller.

Og i ørkenen, keine problem – af med frakken og den lyseblå pullover, opknap den overste skjorteknap og vrid et stykke stof op med vand og tag det på hovedet.

Tintin er og bliver en snappy dresser, en af de snappyeste.

Reklamer
3 kommentarer leave one →
 1. 17. november 2010 07:36

  Damen kan jo ikke sige andet end, at manden burde prøve…
  Det kan ikke gå helt galt med de rette sko osv…

 2. Manden permalink*
  17. november 2010 18:00

  Desværre, jeg tror at jeg vil føle mig som om jeg er klædt ud. Men det gælder også mit forhold til et jakkesæt og ikke mindst en stående diskussion om slips kontra butterfly. Nogen mener at man kan gå med butterfly lige så let som man går med slips, men jeg finder stadig butterflyen lidt for hipsterklædudagtig.
  Men du har ret. Det er skoene det står og falder på -et par uendelig enkle brune lædersko. Ikke andet, end ikke wingtips.

 3. 18. november 2010 08:57

  Og med hensyn til butterflys, sp var damen i genbrugs/vintagebiks i New York, hvor der en millard at vælge imellem på mandshøjt-stativ – inddelt i farver.

  Tror godt at det kan fungerer på de rigtige… og tror at de rigtige er over 27…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: