Skip to content

Ang. ham der Claus Beck Nielsen, som ikke vil kaldes Claus Beck Nielsen…

29. september 2010
by


(Pressefoto fra Glyptoteket)
Damen kan godt lide ting der er gennemført – hvor der ligesom er konsekvens og hvor det æstetiske udtryk bæres igennem … måske derfor finder hun hele det der Claus Beck Nielsen halløj ret skræmmende…

Nu har han lavet en eller anden afstøbning af den afdøde Claus Beck NIelsen, som skal bæres gennem hovedstaden med en hel masse hurlumhej.

Hvis det ikke var fordi, at hun mens hun stadig holdt til på kasernen så ham holde foredrag (red. performance) og efterfølgende på en eller anden måde mødte ham kort… eller fordi at kunsthistoriekunsteren, der har gået på Sct. Martins et eller andet havde været kærester med ham… så ville damen altså have meget svært ved at tro på det gennemførte i projektet…

Men der er også den hage ved hele affæren, at damen egentlig også godt kan lide, når ting bliver holdt professionelt … og det er her projektet bliver lidt skræmmende for damen – for er det professionelt, når hele ens liv inkl. alle private elementer bliver en del af et projekt (hvis det altså er sådan det forholder sig?)

Damen er vægelsindet… men om ikke andet så er det så interessant, at damen blev nød til at komme med en u-standhaftig kommentar…

Reklamer
2 kommentarer leave one →
  1. Manden permalink*
    30. september 2010 19:25

    Manden har det en smule svært ved projektet – i virkeligheden er CBN’s projekt en hyldest til bureaukratiet for bag ved det hele står der et urørligt cpr.nr. – alt kan udslættes, alt kan sættes i spil, alt kan laves om, men intet forandres alligevel.
    Så Manden er skeptisk og finder begravelsesoptoget en kende melodramatisk, men tager Damen ikke med på turen og giver Manden en rapport?

  2. 2. oktober 2010 14:59

    Hvis bare hun kunne var hun på pletten… det er jo faktisk i hendes forhave (næsten at det endelige skal foregå… pis også altså…)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: