Skip to content

Usammenhængende sammenhæng…

7. august 2010
by

Manden har ramt så rigtigt med sin lille opsang om det såkaldte udkantsdanmark, at damen her gerne vil sende en invitation over til den lille by til en gang kronikskrivning over googledocs – hvornår passer det?

Nåh men angående opblæst hipster udklædning, (for den slags er jo stadig af en eller anden uklædelig grund oftest i oversize) så var damen forbi den der facehunterblog… Man skulle lade være… men hvor har han nu været – på Island af alle steder… (Man skal holde sig til den kære sart… men nok om det)

Damen kom til at tænke på den yderst velassorterede magasinafdeling på banegården i udkantsknudepunktet Skive, hvor damen skulle have fyrre minutters skiftetid til at gå.

Her stod det seneste nummer af det Economist… 700 islandske kroner, skal man slippe for sådan et på Island… Bare lige til orientering.

Reklamer
One Comment leave one →
  1. Manden permalink*
    8. august 2010 16:31

    Puha, det er meget lang tid siden Manden har været derinde på Facehunter og han gør det ikke uden tvang. Udover The Sart er der The Sarts kæreste Garade Doré og Tommy Tons Jack and Jill-blog. Der klæder menneskene sig ordenligt.
    Men hvad mener Damen med Kronikskrivning?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: