Skip to content

Og med hensyn til boligblogs

2. august 2010
by

Manden har i de sidste dage spekuleret en del over boligblogs. Det begyndte da The Selby udgav denne fotoserie med GQ m.m.m. skribenten Glenn O’Brien. Serien svarede til de fotoserier der bliver lavet sjov med på Unhappy Hipster hvor der tages pis på minimalistiske rumfotografier fra boligindretningsmagasiner men mest på rummenes stereotypiske indbyggere.

Hidtil har The Selby været et regulært alternativ, en permanent ophobning af ting og sager, alt for meget af det hele og derfor helt i orden. En formodenlig oprigtig interesse i ting og sager og ophobninger, men med Glenn O’Brien-serien gabte det hele af kedsomhed – jovist var det en nydelig indretning med 00’er-minimalisme og indkast af 60’er-futurismedrømme og så videre og så videre og så videre. Men overraskelsesløst som ind i helvede og ca. lige så forudsigelig som Mandens hotelværelse der alt andet lige også er en kliche. Slet ikke som den frodighed der kommer til udtryk i ovenstående sengelandskab fra en tidligere The Selby-serie.

Nå, men NYT bragte forleden denne artikel om The Selby hvor :::Homebodies:::-bloggen bliver nævnt.

Og det er noget helt andet men slet ikke mindre interessant. Det er også en boligblog, men uden nogen form for pænhed. Den er almindelighed udover det sædvanlige og derfor rigtig fin. Manden skal sikkert nok blive træt af den meget hurtigt, men lige nu opfylder den en funktion for Manden. Den putter lidt snusk på det hele.

Reklamer
One Comment leave one →
  1. 5. august 2010 08:00

    Damen følger op med indlæg fyldt med forfald i aften, som nok skal rode endnu mere bod….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: