Skip to content

Gengivelse af den perfekte kop kaffe

21. juli 2010
by


Damen sidder også på kontor og arbejder. Dengang på lige at få færdiggjort nogle portrætter. Imens drikke hun en kop ganske god kaffe, skænket op fra den grønne bakelit termokande, som der nok skal komme et billede af engang. Den er nemlig intet mindre end fin.

Imens kom hun lige i tanke om, at der på den gamle værelsesblog var et indlæg, hvor det ligesom blev slået fast, hvorfor kaffen på Altura er så meget bedre end så mange andre steder… det var fordi den gode kaffedame, som kunne huske damen, selvom hun ikke havde været på stamstedet i ti måneder, kunne fremtrylle kaffeskum, som kunne blandes med kaffen… og så måtte der jo et billede af den perfekte kop kaffe på denne blog.

Anledningen, der fik damen til at rode sig ud i dette indlæg var selvfølgelig mandens henledning af opmærksomheden på jjjoud, som damen ikke har kigget på længe… og der var der et billede af en kop kaffe i en bunke billeder, som også indeholdt teksten “simple is beautiful”…

Men denne kop kaffe er bare endnu finere…

Reklamer
One Comment leave one →
  1. Manden permalink*
    22. juli 2010 10:47

    Og det er torsdag og derfor er den gode kaffedame i Altura og derfor burde Manden tage derned efter eftermiddagens arbejde men Manden har allerede drukket morgenkaffe i dag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: