Skip to content

Dagens arbejde

14. juli 2010
tags:
by

Damen sidder i sommervarmen på sit midlertidige kontor, drikker automat latte (som hun ville have fotograferet, hvis hun havde husket kameraet i skyndingen) mens hun gør klar til morgendagens interview med Christian Lemmerz.

Engang i oktober snakkede damen og manden om at få sig et lille kontor, hvor der var tilhørende café med god kaffe og godt brød…

Hvis ellers de folk, som manden og damen tænkte på dengang har lyst, så kan den anden damen blive ansat som hyggeonkel og kaffepauseafholder på fuldtid, mens hun laver god kaffe. Sekretæren vil kunne blive bager og køkkenchef… og endelig skulle vi nok også finde arbejde til Bill Michael Linde.

Ja tænk engang, hvis det var der, man sad og arbejdede…

Reklamer
One Comment leave one →
  1. Manden permalink*
    15. juli 2010 08:21

    Tjaaa, det lyder godt nok fristende, men Manden er vågnet op til 10’erne og et næste uudsigeligt had til den kreative klasse. Ikke fordi et sådant kontor ville være særligt kreativt, men udefra ville det ligne en ca. 2002-forestilling opblæst på tidligt, hvad-faen-er-det-nu-det-hedder det der man havde i 00’erne i sit hus eller lejlighed, tænkt at den slags ord så hurtigt forlader hjernen når de ikke længere afspejler en virkelighed, nå ja, friværdi.
    Men det kunne nu være dejligt, Manden trænger til selskab i sin skrivning. Den er gået i stå på 4. sal og han tænker derfor at flygte fra hans kontorer og over på Æstetikbibliotekset hvor han kan søge støtte i Bobs overvågne blik.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: